Կոնյակի սպիրտ

Այս տարի հոկտեմբեր ամսին Խաղողի և գինու դպրոցը մթերել է 5 տոննա Ռքածիթելի և Մեղրաբույր տեսակի խաղող։ Որոնք մամլիչներով անցկացնելով վերածվել է քաղցուի և թողել ենք խմորման։

Խմորումը ավարտվելուց  հետո կրկնակի թորման արդյունքում ստացել ենք կոնյակի սպիրտ։

27100174-8E77-43DE-9D2F-86134C169EFA

Միջին դպրոցի Գինեգործության ընտրությամբ խմբի սովորողները պատմում են կոնյակի սպիրտի պատրաստման գործընթացի մասին։

https://youtu.be/hlWVKMSyx1A

Оставьте комментарий