Ազգագրական փառատոնի հետքերով ուսումնասիրում ենք Իրանական ուտեստներ։ Ձմեռային ճամբարը շատ հարմար ժամանակահատված է ծնող-սովորող միասնական նախագիծ իրականացնելու համար։Մեր խոհանոցային հարթակում Թեդի Ներսիսյանի ծնողն է, եկել են Պարսկաստանից, միասին պատրաստելու ենք Աշռշտե ուտեստը։
Օր՝ հունվարի 20
Ժամ՝ 10:30-12:30
Վայր՝ Միջին դպրոցի խոհանոց ակումբ
Ծնող՝ Անիտա Ավագյան
Նպատակ
- Ազգագրական փառատոն
Բաղադրատոմս
- 500 գ սիսեռ
- 500 գ Լոբի
- 500գ Ոսպ
- 1 հատ խառը կանաչո
- ռշտա
- Թան
- Սոխ, սխտոր
- Չոր նանա
- Ձեթ
Մասնակիցներ՝
Միջին դպրոցի տարատարիք ճամբարականներ, այլ ցանկացողներ
Պատասխանատուներ՝ Շուշան Սարդարյան , Գոհար Եղոյան
Ակնկալվող արդյունք՝ տարածաշրջանային երկրների խոհանոցի ծանոթություն, պատրաստելու հմտություն։