Ազգագրական Փառատոն։Իրանական խոհանոց

Ազգագրական փառատոնի հետքերով ուսումնասիրում ենք Իրանական ուտեստներ։ Ձմեռային ճամբարը շատ հարմար ժամանակահատված է ծնող-սովորող միասնական նախագիծ իրականացնելու համար։Մեր խոհանոցային հարթակում Թեդի Ներսիսյանի ծնողն է, եկել են Պարսկաստանից, միասին պատրաստելու ենք Աշռշտե ուտեստը։

Օր՝ հունվարի 20
Ժամ՝ 10:30-12:30

Վայր՝ Միջին դպրոցի խոհանոց ակումբ

Ծնող՝ Անիտա Ավագյան

Նպատակ

  • Ազգագրական փառատոն

Բաղադրատոմս

  • 500 գ սիսեռ
  • 500 գ Լոբի
  • 500գ Ոսպ
  • 1 հատ խառը կանաչո
  • ռշտա
  • Թան
  • Սոխ, սխտոր
  • Չոր նանա
  • Ձեթ

Մասնակիցներ՝

Միջին դպրոցի տարատարիք ճամբարականներ, այլ ցանկացողներ

Պատասխանատուներ՝ Շուշան Սարդարյան , Գոհար Եղոյան

Ակնկալվող արդյունք՝ տարածաշրջանային երկրների խոհանոցի ծանոթություն, պատրաստելու հմտություն։

Պատրաստում ենք Իրանական ուտեստ

Оставьте комментарий